wandelzadel

Wandel - veelzijdigheidszadel

Fine Saddlery

Dit zadel is ontworpen om de druk op de rug van jouw paard te minimaliseren en biedt tegelijkertijd een extra zachte zit voor jou als ruiter. De korte Franse kussens met wol gevuld zorgen voor een goede drukverdeling en de flexibele boompunten zorgen voor optimale bewegingsvrijheid voor jouw paard.

Bovendien is de extra smalle twist van het zadel ontworpen om een nauwer contact tussen jou en jouw paard te bevorderen, terwijl het verwisselbare kopijzer ervoor zorgt dat het zadel kan worden aangepast aan de anatomie van jouw paard.

Met dit zadel ben je verzekerd van een comfortabele en veilige rit voor jou en jouw paard.

Een Fine Saddlery wandel - veelzijdigheidszadel heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere zadeltypes.

Veelzijdigheidszadel

Veelzijdig

Een Fine Saddlery wandel - veelzijdigheidzadel is ontworpen om geschikt te zijn voor verschillende disciplines zoals basis dressuur, springen, eventing en het meest ideale zadel voor endurance. Dit maakt het Fine saddlery wandelzadel een veelzijdig zadel dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt.

wandelzadel

Comfort

Een Fine Saddlery wandel - veelzijdigheidszadel heeft een uitermate zachte zitting en korte zweetbladen, wat zorgt voor een goede ondersteuning van de ruiter en een comfortabele rit.

Geschikt voor bijna alle paarden

 Een Fine Saddlery wandel - veelzijdigheidszadel is ontworpen om op verschillende paarden te passen, van grote warmbloeden tot kleine pony's, brede paarden en of paarden met een korte rug. Het biedt een goede aanpasbare pasvorm en ondersteuning voor bijna alle paarden.

wandelzadel

Veelzijdigheid in rijstijlen

Het Fine Saddlery wandel - veelzijdigheidszadel is geschikt voor verschillende rijstijlen en kan gebruikt worden voor  basis dressuur, springen, eventing en het meest ideale zadel voor endurance.
FSwandelzadel

Ideaal voor recreatieve ruiters

Een Fine Saddlery wandel - veelzijdigheidszadel is ideaal voor recreatieve ruiters omdat het hen helpt een stevige en stabiele zit te behouden tijdens het rijden.
wandelzadel

Buitenritten

Een Fine Saddlery wandel - veelzijdigheidszadel biedt de ruiter een comfortabele zit gedurende lange ritten, omdat het de druk op de rug van het paard verdeelt en de beweging van het paard opvangt.

Kortom, een Fine Saddlery wandel - veelzijdigheidszadel kan de prestaties van de ruiter en het paard verbeteren en zorgen voor een comfortabele en veilige rijervaring.

Zazou

Het zadel is mega comfortabel en Ser kon voor het eerst sinds ik ermee rijd zijn benen meer strekken en heffen.

Zazou Smet