Fine Saddlery

3D ontworpen zadelboom

Flexibele zadelboom

3D ontworpen, 100% symmetrisch

FSkopijzer

Vervangbaar kopijzer

wandelzadel

Korte Franse kussens

Voor paarden met een korte rug

Fine Saddlery dressuur zadel

Dressuurzadel met diepe zit

Dit dressuurzadel is ontworpen met de nieuwste technologieën om een optimale pasvorm te bieden aan zowel paard als ruiter. De flexibele kunststofboom met torsie past zich aan de vorm van het paard aan en zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling over de rug. De korte Franse kussens gevuld met wol zorgen voor extra comfort en stabiliteit.

De terugdraaiende flexibele boompunten geven het paard meer schoudervrijheid, waardoor hij zijn passen vrijer kan bewegen en meer comfort ervaart tijdens het werk. De extra smalle twist zorgt voor een betere beenpositie en meer contact met het paard.

Het verwisselbaar kopijzer maakt het mogelijk om het zadel aan te passen aan verschillende paardenruggen en de diepe zit geeft meer ondersteuning aan het bekken van de ruiter. Kortom, dit dressuurzadel biedt het beste in pasvorm, comfort en prestatie voor paard en ruiter.


wandelzadel

wandel - veelzijdigheidszadel

Dit zadel is ontworpen om de druk op de rug van jouw paard te minimaliseren en biedt tegelijkertijd een extra zachte zit voor jou als ruiter. De korte Franse kussens met wol gevuld zorgen voor een goede drukverdeling en de flexibele boompunten zorgen voor optimale bewegingsvrijheid voor jouw paard.

Bovendien is de extra smalle twist van het zadel ontworpen om een nauwer contact tussen jou en jouw paard te bevorderen, terwijl het verwisselbare kopijzer ervoor zorgt dat het zadel kan worden aangepast aan de anatomie van jouw paard.

Met dit zadel ben je verzekerd van een comfortabele en veilige rit voor jou en jouw paard.

Fine Saddlery dressuur zadel

Dressuurzadel met anatomische zit

Dit dressuurzadel is ontworpen met een anatomische zit die rekening houdt met de anatomie van de ruiter. De zit is gevormd naar de natuurlijke vorm van het bekken en de dijen van de ruiter, waardoor de ruiter comfortabel en stabiel kan zitten tijdens het rijden.

De anatomische zit biedt meer bewegingsvrijheid voor de ruiter, wat vooral belangrijk is bij de complexe bewegingen van de dressuur. Het zorgt ervoor dat de ruiter zich vrij kan bewegen zonder beperkingen en de juiste houding kan behouden tijdens het uitvoeren van de verschillende oefeningen.

Dit dressuurzadel heeft ook een flexibele kunststofboom met torsie en terugdraaiende flexibele boompunten voor meer schoudervrijheid, korte Franse kussens met wol gevuld, een extra smalle twist en een verwisselbaar kopijzer. Al deze kenmerken zorgen voor een optimale pasvorm en comfort voor paard en ruiter.


Opties

Veelzijdigheidszadel
Twee kleuren
lakleder
Lakleder met steentjes
Maatwerk

FS kopijzers

Model T

FSkopijzer
€ 60

per stuk

FS kopijzer model T

Rood 28

Blauw 30

Zwart 32

Groen 34

Geel 36

Model B

FSkopijzer
€ 40

per stuk

FS kopijzer model B

Rood 25

Blauw 28

Zwart 31

Groen 33

Geel 36


Op maat

FSkopijzer
€ 75

per stuk

FS kopijzer

op maat gemaakt